Begin direct en investeer in jouw skills! 

Social media Manager Cursus

Word Social Media Manager! Groei op het gebied van digitale marketing en investeer in je digitale marketing skills!

Cursus Social media manager

Wil jij groeien op het gebied van Social Media? Wil jij meer leren over het opzetten van een goede social media stratgie, hands-on tips of juist beiden? Middels het inzetten van een juiste social media strategie voor jouw bedrijf ga je gericht te werk. De cursus Social Media Manager helpt jou van het opzetten van het juiste fundament tot het inzetten van de juiste #; zo krijg je overzicht, rust en ga je slimmer werken.   

Veranderende markt

Miljoenen Instagram posts, YouTube video’s en stories worden dagelijks gedeeld en deze trend zet alleen maar door de komende jaren; het delen van content is zeer laagdrempelig. Juist daarom is het belangrijk dat je als bedrijf, organisatie durft te kiezen; wie wil je online zijn voor welke niche?

Middels het unieke programma van So-MC leer jij Social Media te beheren en te beheersen, vanuit het juiste fundament, zodat je ook op lange termijn je doelen gaat halen.

Uit welke onderdelen bestaat de cursus?

Strategie

Middels een gerichte digitale strategie creëer je rust, ruimte en overzicht. 

Channel marketing

Kies de online channels die bij jouw organisatie passen voor nu en in de toekomst. 

Content marketing

Leer alles over content marketing; van strategie tot en met uitvoering. 

Social Media adverteren

BONUS! Ga aan de slag met Instagram en Facebook adverteren en draai zelf effectieve campagnes. 

Social Media plan

Stap voor stap bouw je je eigen professionele social media plan middels de online software. Na de cursus heb jij jouw hele plan gereed en kun je aan de slag! 

Diverse varianten mogelijk

Heb je behoefte aan één op één begeleiding of wil je de cursus in een groep volgen? Neem contact op voor de mogelijkheden op maat. 

Sneller & slimmer werken

Meer tijd, rust en overzicht

Social Media is erg breed; het creëren van content is een andere specialisme dan het opzetten van een social media strategie. In het programma van So-MC focussen we stap voor stap op diverse facetten en gaan we doelgericht te werk; hierdoor heb je meer tijd, rust en overzicht.

 

Maria Cappon So-MC

Leer uit en van de praktijk

De ontwikkelingen op het gebied van social media gaan razendsnel. Daarom wordt er in de cursus een deel besteedt aan de praktijk. 

Daarnaast zit in het online programma inmiddels tien jaar ervaring op het gebied van digitale marketing, strategie, content creatie, online business, e-commerce en communciatie.

Deze ervaring komt terug in de cursus en tijdens de coaching. Zo kunnen we jou gericht verder helpen en bespaar jij tijd!

Wat kun je verwachten?

  • ✅  Meer dan tien video modules + BONUS content
  • ✅  Nieuwste Social Media trends
  • ✅  Eigen Social Media Plan
  • ✅  BONUS; Facebook en Instagram advertentiecampagnes opzetten
  • ✅  Content creatie, inhakers en online communicatie 
  • ✅  Handige tools & templates
  • ✅  Praktijkgericht; hands-on
  • ✅  Leren in jouw eigen tijd & tempo
  • ✅  Inclusief consultancy sessie. 

Gericht op jouw online groei

Vanuit het juiste fundament

Wil je online groeien? Op het gebied van zichtbaarheid, traffic en-/of sales? Wat jouw doelstelling ook is, middels de handvatten die de cursus Social Media Manager jou biedt, ga je doelgericht te werk; je kunt enkel groeien op korte én lange termijn vanuit de juiste basis en strategie. Wil je hier begeleiding bij? So-MC biedt de cursus ook aan met één op één coaching. Vraag hier jouw gratis intake aan en kijk welk programma bij jouw wensen aansluit. 

Grote vraag uit de markt

Meer dan 10 miljoen zoekresultaten in Google op het gebied van Social Media vacatures; alleen dat al geeft aan hoeveel vraag er is naar social media marketeers.  

Passie voor digitale marketing

Heb jij passie voor digitale marketing en wil je groeien op het gebied van Social Media Marketing? Dat is mooi, want dat hebben wij ook; wij helpen jou om zelfverzekerd online en social media marketing te beheersen. De online Social Media Cursus kan ook met één op één coaching worden afgenomen. 

Daarnaast krijg je, zodra je je hebt aangemeld, een BONUS want So-MC organiseert regelmatig interessante, leerzame extra’s voor deelnemers! 

Social Media Programma's

Wie gingen je voor?

Lees hier reviews van cursisten, members en deelnemers van So-MC.

“Eindelijk een praktische training gecombineerd met veel kennis die werkt. Wat een verademing!

Dankzij de social media strategie 3.0 van Maria Cappon hebben we meer contact met onze volgers en is het maken van content nóg leuker geworden.”

Mercedes Walrave

Content redacteur , Provincie Zeeland

“Wanneer Maria verschijnt dan kun je verwachten dat ze haar werk voorbereid, inhoudelijk sterk is en dat ze dit met gevoel doet. Omdat alles zo natuurlijk gaat geloof je haar direct. Ik heb dit zelf ervaren en kan haar dan ook met vertrouwen aanbevelen.”

Senna El Hanoudi

Sales- & Marketing

In januari heb ik de training Skills, Self, Success gevolgd bij So-MC. De training kan ik iedereen aanraden. De online wereld verandert razendsnel. Het is dus belangrijk om bij te blijven met je kennis. In deze opleiding spijker je in korte tijd je kennis bij over de social media kanalen, Google Analytics en onder andere online marketing.  De opgedane kennis kun je meteen toepassen in depraktijk, want je levert een eigen marketingplan op. Maria is in staat om het beste uit jezelf te halen. Met haar enthousiasme, parate kennis en betrokkenheid zorgt zij ervoor dat iedereen zelfverzekerd aan de slag gaat met online marketing. Deze training is met afstand de beste en leukste training die ik ooit heb gevolgd! Twijfel niet en schrijf je in!”

Saskia van den Brand

Content Creator & Copy , Saskia Wandelt

“Wat was het super interessant, leerzaam en inspirerend! Een praktische cursus; ik ben meteen met alle informatie aan de slag gegaan. Goed om ook weer eens kritisch naar mezelf te kijken; het onderdeel ‘Skills’ zorgt absoluut voor een stukje bewustwording.
Maria is energiek en motiverend; haar brede kennis brengt zij op een sprankelende en originele manier over.”

Cynthia de Bruine

Communicatie , Paree Elektro B.V.

“Hoera voor Maria en haar enthousiasme om ons social media team van een stevig fundament te voorzien. Met de door haar ontwikkelde strategie als leidraad hebben de social channels van Provincie Zeeland een enorme boost gekregen, is er meer interactie met de volgers en groeit onze community. Het team is zelfverzekerd geworden en heeft een duidelijke plaats in de communicatiestrategie.”

Luana Goetheer

Social Media Coordinator, Provincie Zeeland

The best investment you can make is in yourself. 

Warren Buffet

Gratis Intake

Social Media Cursus

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Protected by CleanTalk Anti-Spam