Exclusieve programma van so-mc

Social Media coaching

Ga voor zakelijke en persoonlijke groei middels het programma van So-MC, inclusief één op één coaching.

Wil jij meer uit jouw zakelijke Social Media halen? Groei realiseren voor jouw bedrijf en jouw Skills? Dan is het exclusieve coachingsprogramma van So-MC iets voor jou. Je krijgt digitale één op één begeleiding. 

Je doorloopt het hele programma in circa twee maanden en ontvangt tevens toegang tot de online cursus Social Media Manager; zo heb je alle handvatten en de juiste basis om jouw doelstellingen te gaan behalen. 

Investeer in je Digitale Skills

Het exclusieve coachingsprogramma van So-MC is gericht op zakelijke en persoonlijke groei op het gebied van Social Media Marketing & Management.

Het programma Social Media Coaching bestaat uit:

  • 6 online sessies 
  • Cursus Social Media Manager
  • Toegang tot templates & tools
  • Eén op één begeleiding
  • So! BONUS

 

Skills Self Success
Maria Cappon Social Media Company

Gratis intake

Middels de Social Media Coaching helpen wij jou op het gebied van online marketing, strategie maar ook op het gebied van organisatie en timemanagement. 

Wil je weten of dit programma geschikt voor jou kan zijn? Laat hier je gegevens achter voor een gratis intake. Een intake gaat digitaal en duurt ca. 30 minuten. 

 

Social Media Manager

Wil jij Social Media Manager worden? Volg de online cursus Social Media Manager en leer alles ove Social Media Marketing, Content Creatie, Online strategie, Communicatie én meer! Leer in jouw eigen tijd en tempo. 

Lees meer
So-MC

OVER

So-MC, the Social Media Company; cursussen, workshops & consultancy!

SO! FOLLOW US

The Social Media Company
You Powered by So-MC!