Social media Workshops

Bekijk hier het aanbod workshops van So-MC op het gebied van Social Media Marketing, Channels, Tools en Organisatie.

Social Media Workshop

So! Get inspired

Volg een Social Media Workshop bij So-MC en leer alles over de laatste Social Media Trends, Tools & Tips! De inhoud wordt samen met jou besproken, op basis van de doelen en wensen. De Social Media Workshop van So-MC is ook digitaal mogelijk.

Social Media Company

Workshop ChatGPT

Slimmer en sneller werken

Een interactieve workshop waar je leert hoe je de kracht van GPT-4 technologie kunt inzetten voor diverse marketing toepassingen zoals content creatie, klantenservice en digitale marketing. Geschikt voor beginners tot experts. Krijg hands-on ervaring en tips om ChatGPT effectief te gebruiken voor jouw doelen.

ChatGPT voor social media & content marketing
Digitale Marketing Strategie (1)

Digitale Strategie 

Zet de juiste koers neer

Middels een Digitale Strategie Workshop focussen we op de lange, middellange en korte termijn en online aanwezigheid van jouw bedrijf.  Samen met jou en-/of het team zetten wij een effectieve digitale strategie op voor jouw bedrijf of organisatie.

Social Media Adverteren

So! Get inspired

Wil jij alles leren over gericht adverteren via Instagram, Facebook en Instagram Stories? De workshop ‘Social Media Adverteren’ gaat jou hier zeker verder bij helpen. Ook digitaal mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Facebook Business Manager

Content & Channel Workshops

Content Marketing

Content is Queen and King

Content creëren die aanspreekt bij de doelgroep vanuit de juiste lange termijn strategie. Het inzetten van de juiste tools, tone of voice en visuele uitstraling; we behandelen het allemaal middels een workshop Content Marketing. Ook mogelijk in digitale vorm. 

Content Curatie
LinkedIn Marketing

LinkedIn Marketing

Van strategie tot en met content

Wil jij LinkedIn inzetten voor het werven van nieuwe werknemers, voor het profileren van jouw bedrijf en-/of voor het opbouwen van een online community? Volg dan een workshop LinkedIn bij So-MC en leer meer over dit zakelijke Social Media Kanaal. De LinkedIn Workshop is ook digitaal mogelijk. 

Instagram Marketing

Leer alles over Instagram

Meer uit je zakelijke Instagram account halen? Instagram Marketing kan ontzettend veel opleveren voor jouw bedrijf, zeker met alle nieuwste ontwikkelingen op het gebied van social shopping, influencemarketing, videomarketing en storymarketing. Haal meer uit je Instagram met de workshop van So-MC! Ook digitaal mogelijk. 

Instagram Story Marketing
Instagram Story Marketing

Story Marketing Workshop

Haal alles uit jouw Stories!

Stories zijn ontzettend populair en worden wel bekeken. Juist ook voor zakelijke Social Media accounts. Storymarketing is here to stay; Instagram, Facebook, YouTube, WhatsApp en LinkedIn bieden allemaal stories aan voor zakelijke pagina’s. Middels de workshop Story Marketing haal jij meer uit jouw zakelijke stories; vanuit de juiste strategie en profilering. Interesse? Neem contact op. De workshop Story Marketing is ook digitaal mogelijk. 

Canva Workshop

Haal alles uit Canva

Canva is een zeer welkome aanvulling voor iedereen die sneller en slimmer content wilt creëren, videopresentaties wilt delen en zelf designs wilt opzetten; denk hierbij aan het maken van logo’s, presentaties, whtitepapers, social media content en infographics. Kortom de mogelijkheden met Canva zijn eindeloos. Wil jij alle ins- & outs leren over Canva? Neem contact op. Deze workshop is ook digitaal mogelijk. 

CANVA content creatie

Mailchimp Workshop

Gericht aan de slag met Mailchimp

Mailchimp staat bekend als emailmarketing programma maar is meer dan dat. Middels Mailchimp kun je ook online surveys uitvoeren en je marketing deels automatiseren. Wil jij meer uit Mailchimp halen voor jouw bedrijf of organisatie? Neem contact op voor de mogelijkheden. Deze workshop is ook digitaal mogelijk. 

Mailchimp Emailmarketing

Social Media Manager

Wil jij Social Media Manager worden? Volg de online cursus Social Media Manager en leer alles ove Social Media Marketing, Content Creatie, Online strategie, Communicatie én meer! 

Lees meer
So-MC

OVER

So-MC, the Social Media Company; cursussen, workshops & consultancy!

SO! FOLLOW US

The Social Media Company
You Powered by So-MC!
Protected by CleanTalk Anti-Spam