Over So-mc 

Over So-MC

 

So-MC is in 2011 opgericht om kennis te delen over Online Marketing & Social Media Marketing, met de focus op het bedrijfsleven.

De diensten die So-MC aanbiedt helpen de klant bij het behalen en realiseren van de online doelen en doelstellingen. Dit is in de vorm van coaching, ad interim management, workshops, cursussen of gewoon ‘hands-on’.

De verschuiving van traditionele marketing naar digitale marketing blijft een fascinerende en onomkeerbare trend.

Organisaties dienen te schakelen en te anticiperen naar een online omgeving waarbij een andere strategie, mindset, werkwijze en organisatie gewenst en soms zelfs noodzakelijk is.

Middels So-MC, the Social Media Company, focussen wij op deze transitie én bij organisaties en bedrijven en spelen we in op de laatste trends. Wil je meer weten over So-MC, neem gerust vrijblijvend contact op.

 

Marketing is all about sharing

So! 13 jaar!

So-MC, the Social Media Company is opgericht in 2011 om mensen uit het bedrijfsleven op weg te helpen met digitale marketing; van strategie tot en met uitvoering. In 2024 vieren wij het dertienjarige bestaan van So-MC; blijf ons volgen én vier het mee!

So! Passie

Passie voor digitale marketing, voor online trends, voor ontwikkelingen op  het gebied van tech… al meer dan dertien jaar lang blijft de passie binnen So-MC voor de inhoud van het vakgebied! En deze passie willen wij graag delen met onze klanten.

So! Programma's

Inmiddels biedt So-MC tevens diverse online cursussen en exclusieve programma’s aan gericht op zakelijke en persoonlijke groei. Zo is de cursus ‘Skills & Self = Success‘ gericht op zakelijke groei maar vanuit de juiste basis op persoonlijk vlak.

Protected by CleanTalk Anti-Spam