Download hier jouw gratis e-book!

WEBCARE 

Maak jouw eigen webcare beleid! 

Groeien op het gebied van Social Media

Wil jij beginnen met social media of jouw online presence verbeteren? Met het gratis e-book “Social Media Made Easy” leer je meer over Social Media, Instagram & Story marketing en paar handige ‘hands-on’ tips. 

Social Media is erg breed, daarom is het belangrijk om keuzes te maken wat je wel gaat doen en wat niet. Middels een digitale marketing strategie kun je overzicht creëren. 

In dit E-Book staan zowel tips op strategisch als praktisch niveau. Download jouw versie hier. 

Gratis E-book Webcare beleid Social Media

Wil jij een webcare beleid opzetten? Download hier het gratis E-Book en bijbehorend webcare template! We behandelen de volgende onderdelen in het Social Media webcare beleid:

– Doelen
– Doelgroepen
– Strategie
– Communicatie
– Klantbelofte
– Reactietijd
– Tools & Team
– Organisatie
– Evaluatie

 

Webcare E-book beleid Social-Media

Wil je deze downloaden? Stuur een mail naar {Info@So-MC.nl) met verzoek tot download van dit E-Book. 

Women in Social Media Maria Cappon
Social Media Coffee

So! Koffie? 

Wil jij kijken wat er nog meer mogelijk is op het gebied van Social Media marketing? So-MC, the Social Media Company heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied van digitale marketing. Wij helpen je graag gericht op weg. 

Wil je meer weten over de diensten en programma’s die wij aanbieden?  Neem vrijblijvend contact op voor een digitale koffie en kennismaking.

Social Media Manager

De vraag naar social media managers, content creators en digitale strategen stijgt per dag. Wil jij bijblijven en groeien op het gebied van digitale marketing? Start dan vandaag nog met de online cursus Social Media Manager. 

Lees meer
Protected by CleanTalk Anti-Spam