‘Skills en Self’ staan centraal bij WISM-event

Artikel van Zeeland Zakelijk;

Speciaal voor ambitieuze vrouwen die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van social media en online marketing wordt op donderdag 12 september het allereerste Women In Social Media (WISM) event gehouden op het strand van Ouddorp.

Maria Cappon, de bedenkster van het concept en stuwende kracht achter het evenement, ziet een groeiende behoefte. ,,Er is online ontzettend veel informatie, maar hoe kun jij als bedrijf nu nog opvallen? En hoe zorg je dat dit resultaat heeft? In een tijd waarin er zakelijk steeds meer creativiteit nodig is, maar op persoonlijk gebied we het vaak al zo druk hebben is het van belang om de juiste keuzes te maken. Daarom hebben wij WISM gelanceerd: Women in Social Media. Op deze mooie dag delen we kennis, inzichten en ga je zelf aan de slag bij de workshops. Na het event kun je netwerken of relaxt yoga op het strand doen. Kortom; een dag vol inspiratie!”

Op deze mooie dag delen we kennis, inzichten en ga je zelf aan de slag bij de workshops

Een te gekke dag

,,Het wordt een te gekke dag, waarbij Skills (social media & online marketing) en Self (stukje self-ontwikkeling) voorop staan”, vervolgt Cappon. ,,Uiteraard wordt de gehele dag verzorgd en hebben we de beschikking over een schitterende locatie: Beachclub Werelds punt West in Ouddorp.”

Het event voor vrouwen uit het bedrijfsleven kent een aantal spreeksters op het gebied van Social Media, HRM & Digital Lifestyles. Daarnaast worden er workshops verzorgd op het gebied van SKILLS; Instagram Marketing en Personal Branding en op het gebied van SELF; Werkgeluk en Leiderschap & Gelaatkunde.

Gratis tickets!

Zeeland Zakelijk mag een aantal gratis tickets t.w.v. € 625,- weggeven aan haar trouwe lezeressen. Heb jij interesse, mail dan je gegevens aan ons o.v.v. #WISM en misschien beleef jij op 12 september een prachtige en inspirerende dag op het strand van Ouddorp.

 

Protected by CleanTalk Anti-Spam