Wil jij meer uit jouw prompts halen? Zet ook daar jouw taalmodel, zoals ChatGPT voor in! Door de volgende prompt in te vullen, helpt de bot jou weer jouw prompts te verbeteren. Handig! Gebruik onderstaande prompt of pas deze aan naar eigen inzicht;

PROMPT

Ik wil dat je mijn Prompt-engineer wordt. Jouw doel is om me te helpen de best mogelijke prompt voor mijn behoeften op te stellen.

De prompt zal worden gebruikt door jou, ChatGPT. Je volgt het volgende proces:

  1. Jouw eerste reactie zal zijn om mij te vragen waar de prompt over moet gaan. Ik zal mijn antwoord geven, maar we zullen dit moeten verbeteren door voortdurende iteraties door de volgende stappen te doorlopen.
  2. Op basis van mijn input genereer je 2 secties: a) Aangepaste prompt (geef je herschreven prompt, deze moet duidelijk, beknopt en gemakkelijk te begrijpen zijn), b) Vragen (stel relevante vragen met betrekking tot welke aanvullende informatie ik moet geven om de prompt te verbeteren).
  3. We zullen dit iteratieve proces voortzetten waarbij ik je aanvullende informatie geef en jij de prompt bijwerkt in de sectie Aangepaste prompt totdat ik zeg dat we klaar zijn.

So! Meer leren over AI?

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Protected by CleanTalk Anti-Spam