Een nieuwe mijlpaal voor de photosharing app PIXZ: 15.000 unieke Zeeuwse foto’s op PIXZ! Op de local content app en website staan nu meer dan 15.000 unieke, locale, prachtige foto’s verspreid over heel Zeeland.

PIXZ: Zeeland in Beeld

PIXZ AppPIXZ Zeeland is een paar jaar geleden opgezet door Maria Cappon (eigenaresse van So-MC) om ‘Zeeland in Beeld’ te krijgen. Met dank aan vele gebruikers en fans is PIXZ Zeeland inmiddels een enorm positieve, leuke foto-& ‘Zeeland fan’ community geworden.

Het unieke aan PIXZ Zeeland is dat deze photosharing app elke foto kenmerkt met een Zeeuwse locatie én in de bijbehorende categorie. Uiteraard in een eigentijds en uniek design. Zo zijn er unieke plaatjes te zien van Zierikzee tot en met Groede en komen ook de kleine, relatief onontdekte plaatsen in Zeeland aan bod. Erg leuk om Zeeland op digitale wijze in beeld te brengen met dank aan alle PIXZ gebruikers en fans!

PIXZ; inspirerende regionale samenwerkingen!

Op frequente basis heeft PIXZ Zeeland leuke partnerships met regionale partijen. Zo is de foto van Ronald van ’t Hul vergroot opgehangen in het VVV Inspiratiepunt in Oostkapelle. Ook hebben we in samenwerking met de Rabobank Oosterschelde een prachtige slideshow van 50 PIXZ, Zeeuwse Foto’s mogen vertonen. Momenteel loopt er een leuke actie met Klompenmakerij Traas om een uniek Zeeuws Pakket te winnen (ook BXRadio geeft er 2 weg :)). Wil jij ook een partnership aangaan met PIXZ? Neem contact op voor de maatwerk-mogelijkheden!

Meld je vandaag nog aan op PIXZ!

Bekijk alle foto’s op www.PIXZ.nl en meld je vandaag nog aan!

Protected by CleanTalk Anti-Spam