Social Media inzet bij Event bij Provincie Limburg

Het professioneel inzetten van Social Media tijdens een event, kan zorgen voor meer interactie en online betrokkenheid bij diverse doelgroepen.

Voor het wooncongres ‘Limburg Wonen’, initiatief van o.a. Provincie Limburg, mocht So-MC voor en tijdens het event de Social Media activiteiten ontplooien en verzorgen. In samenwerking met fotograaf, Alf Mertens, werd het congres visueel en tekstueel, real time, vastgelegd.

De presentatie op die dag werd verzorgd door Marijke Roskam, o.a. werkzaam bij BNR. Belangrijke sprekers waren Minister Blok, Gedeputeerde Erik Koppe, Peter Bertholet (directeur Parkstad), Deputé Marianne Besselink van Groningen,  Erwin van der Krabben (Hoogleraar Vastgoed- en locatieontwikkeling aan de Radboud Universiteit).

De online taken werden van A tot en met Z verzorgd, inclusief een stuk kennisoverdracht naar de organisatie toe.  Alle input is na te zien op: #LimburgWonen.

Ook in de video, gemaakt door Provincie Limburg, worden de online interacties weergegeven op het juiste moment. Wilt u meer weten over wat So-MC u mag bieden? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Protected by CleanTalk Anti-Spam