Workshop nft | non fungible token

 

Wil jij meer leren over NFT’s? Volg een workshop NFT.

Workshop nft

NFT’s of te wel ‘non fungible tokens’ zijn razend populair en de komende tijd zal deze markt ontzettend hard blijven groeien, zowel aan de aanbod zijde als aan de afnemerskant.

Steeds meer mensen zullen NFT’s inzetten om zich mee te identificeren, te gebruiken voor games en ook als investering.

Wil jij meer kennis over doen over NFT’s, wat ze zijn, hoe je ze kunt maken en waar de kansen en risico’s liggen?

Lees hier verder en neem gerust eens vrijblijvend contact op voor een workshop NFT.

Wat zijn NFT’s?

NFT’s zijn (vaak) digitale objecten zoals een stukje muziek, crypto-art, een afbeelding, een emoji, een Tweet, Social Media post of domeinnaam (dus eigenlijk alles wat content is, kan een NFT worden) die middels een NFT marktplaats op de blockchain staan.

Hierdoor is het eigenaarschap uniek; er is maar één niet-verwisselbaar item van de betreffende content en er is maar één eigenaar daarvan.

Iedereen die toegang heeft tot het internet, kan NFT’s maken en verkopen. Er zitten veel kansen in deze markt maar ook risico’s. Vandaar dat middels een workshop NFT er specifieke kennis over gedragen kan worden. 

 

Uit welke onderdelen bestaat de workshop?

De workshop NFT wordt op maat gemaakt, naar gelang het doel van de deelnemers. De volgende onderwerpen kunnen hierin zitten;

  • Wat is een NFT?
  • Wat kun je met een NFT?
  • Hoe maak je een NFT?
  • Hoe verkoop je een NFT? 
  • NFT Marktplaatsen
  • Kansen en risico’s 
  •  Vragen

 

Disclaimer: So-MC geeft workshops over NFT en deelt kennis. Er is in geen geval sprake van financieel advies en-of dergelijke. De workshops zijn bedoeld voor informatieve/educatieve doeleinden; hierin wordt ook expliciet aandacht geschonken aan de risico’s van NFT’s. 

INVESTEER IN JE KENNIS

Blijf bij en leren van de nieuwste trends

NFT’s hebben impact op de manier waarop wij ons profileren, communiceren en investeren. Daarnaast biedt het kunnen delen van content via NFT marktplaatsen, kansen (Let op! Er blijven ook risico’s!). Blijf bij en leer meer over de nieuwste, digitale trends bij So-MC.

 

nft_media_art_reuters_1633420560924

An immersive art installation titled “Machine Hallucinations — Space: Metaverse” by artist Refik Anadol | Bron: https://gadgets.ndtv.com

De groei van de NFT markt

In het derde kwartaal van 2021 was het verkoop volume van de NFT markt meer dan $10,71 miljard. Dat is acht maal zoveel als het kwartaal daarvoor. 

De digitalisering ‘is here to stay’ en daar is de NFT markt een belangrijk onderdeel van. Los van het feit of je hierin wilt deelnemen, kan het slim zijn meer te leren over deze markt. 

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN? 

  • ✅  Inhouse workshop; boek een workshop inhouse 
  • ✅  Externe locatie; laat ons een geschikte locatie regelen 
  • ✅  Digitale workshop 

Waarom een workshop NFT volgen?

Wil jij bijblijven met de trends op economisch gebied en digitale marketing? Weten wat er speelt, waar de kansen en aandachtspunten én ook de risico’s liggen? De NFT markt is momenteel één van de snelst groeiende ‘digitale’ markten van dit moment. Investeer in kennis en leer deze ‘know-how’ direct toe te passen. Neem eens vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Over So-MC

So-MC, the Social Media Company geeft workshops, cursussen over onder andere digitale marketing, trends en NFT’s. Wij bestaan reeds 10 jaar en geven zowel workshops, cursussen op locatie als in een digitale variant. Bekijk gerust eens onze andere kanalen en laat je inspireren. 

So! Contact

Protected by CleanTalk Anti-Spam