Websites gebaseerd op Artificial Intelligence

Als je een website wilt maken gebaseerd op artificial intelligence, zijn er verschillende tools die je kunt gebruiken om dit proces te vergemakkelijken. Hieronder vind je een aantal van deze sites. Door middel van hun AI toepassingen, kun jij nog sneller een website op maat maken.

 

  1. Wix – Wix is een website builder die gebruikmaakt van AI om jouw website-ontwerp te personaliseren en te optimaliseren. Met behulp van Wix ADI (Artificial Design Intelligence) wordt er op basis van jouw antwoorden op enkele vragen een website gecreĆ«erd die past bij jouw wensen en behoeften.

URL: https://nl.wix.com/

  1. Grid – Grid is een AI-aangedreven website builder die automatisch een website voor jou ontwerpt op basis van een aantal door jou gegeven parameters, zoals kleur, lettertype en stijl. Het resultaat is een uniek ontworpen website die past bij jouw specifieke behoeften.

URL: https://thegrid.io/

  1. Firedrop – Firedrop is een chatbot-gedreven website builder die gebruikmaakt van AI om een gepersonaliseerde website voor jou te maken. Je kunt chatten met de AI en feedback geven op het ontwerp, waardoor de website steeds verder wordt aangepast totdat het perfect is.

URL: https://firedrop.ai/

  1. Bookmark – Bookmark is een website builder die gebruikmaakt van AI om een website te creĆ«ren die past bij jouw specifieke wensen. Met behulp van AI-assistent AiDA (Artificial Intelligence Design Assistant) wordt er een website gecreĆ«erd op basis van jouw antwoorden op enkele vragen over jouw bedrijf.

URL: https://nl.bookmark.com/

  1. Template Monster – Template Monster is een website die kant-en-klare templates aanbiedt die zijn ontworpen met behulp van AI. Hierdoor zijn de templates aangepast aan de nieuwste trends en kun je snel en gemakkelijk een professionele website maken.

URL: https://www.templatemonster.com/nl/

Deze tools kunnen je helpen om snel en gemakkelijk een website te maken die gebaseerd is op artificial intelligence. Of je nu op zoek bent naar een gepersonaliseerd ontwerp of een kant-en-klare template, er is genoeg keuze.

So!

Wil je meer leren over de mogelijkheden van AI voor het maken van websites? Neem contact op of volg ons op YouTube.

Protected by CleanTalk Anti-Spam