Hoe wijzig je jouw profielfoto op Facebook met een unieke filter?

Facebook maakt het sinds kort mogelijk om een tijdelijke profielfoto weer te geven. Maar dat is niet alles. Je kan daar ook een filter over heen zetten.

Welke filters biedt Facebook aan?

Facebook biedt een groot assortiment filters aan; van goede doelen tot films en vele (Amerikaanse) sport gerelateerde filters. Dit is een leuke, mooie manier om je profiel mee te laten veranderen in een tijd dat jij dat zelf ook doet. Facebook biedt veel keuze filters aan, het is uiteraard aan jou om er Ć©Ć©n te kiezen waar jij je goed bij voelt en of mee wilt profileren.

Tijdelijke profielfoto op Facebook

Tijdelijke profielfoto op Facebook Tijdelijke profielfoto op Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe werkt het?

Ga naar deze link en jouw profielfoto van Facebook wordt getoond (als je uiteraard ingelogd bent op Facebook ;-)). Je kunt nu kiezen uit een lijst met categorieƫn en elke categorie toont diverse filters. Klik op de filter die je wilt en bevestig hoelang je deze filter wilt gebruiken;

  • 1 uur
  • 1 dag
  • 1 week
  • nooit
  • aangepast

Bevestig en je profielfoto is gewijzigd.

Wat is het verschil met Snapchat filters?

Veel. Snapchat heeft veel actuelere filters en het gebruik van filters op Snapchat is meer in de ‘dagelijkse’ content i.p.v. in de profielfoto. Uiteraard is een filter een middel voor de gebruiker om zich te onderscheiden, of het nu gebruikt wordt op Facebook of Snapchat maar het doel en gebruik is wel degelijk anders.

Meer Social Media tips ontvangen?

Blijf ons volgen :)!

Protected by CleanTalk Anti-Spam