De beste gratis Social Media Management Tools!

Wil jij ook slimmer werken op het gebied van Social Media Marketing? Middels de juiste Social Media Tools kun je razendsnel je content inplannen, bijwerken en monitoren. Wel zo handig en wel zo efficiƫnt! Maar welke tools zijn er allemaal? En wat zijn de voor- en nadelen?

In deze video wordt uitgelegd welke Social Media Tools je kunt gebruiken, waarom en wat de voor- en nadelen zijn van elk platform. De meeste van deze tools zijn in de basis gratis. Bij sommigen betaal je daarna voor een upgrade en anderen blijven gratis.

Bekijk en vergelijk de beste Digitale Marketing Tools

Bekijk hier de video tutorial over Social Media Tools, in deze tutorial wordt ingezoomd op diverse populaire online programma’s en worden deze vergeleken. Zo kun ook jij de tools kiezen die voor jou het beste gaan werken.

PS; vergeet niet je te abonneren op het So-MC YouTube kanaalĀ 

Canva Contentplanner & Facebook Studio voor MakersĀ 

Ook in Canva kun je content inplannen en publiceren. Lees hier meer over de Contentplanner in Canva. Een ander alternatief (gratis) is de Facebook/Instagram studio voor makers. In deze online studio kun je je social media berichten meteen inplannen voor zowel Facebook als Instagram via de desktop. Bekijk hier de tutorial over Facebook Studio voor Makers.

Wat is de beste Social Media Tool voor jou?

Er zijn legio Social Media Tools. De ene tool is meer gericht op een bepaald kanaal (zo is Latergram gespecialiseerd in Instagram), de ander weer meer gericht op een functionaliteit (bijv. webcare, monitoring) en de ander meer gericht op het creƫren van content. Kortom, elk Social Media Tool heeft haar voor- & nadelen. Wil je weten welke tool geschikt voor jou kan zijn? Neem hier eens een kijkje of neem contact op met So-MC.

 

Protected by CleanTalk Anti-Spam