Women in Social Media 2019

Bedankt voor je komst naar naar de allereerste editie van het Women in Social Media Event 2019! Naast dat het weer perfect was, wil ik ook alle spreeksters en aanwezigen bedanken voor jullie tijd, energie, inzet en aanwezigheid.

Het idee achter het Women in Social Media event is simpel; tijd voor je digitale Skills & Self op een toplocatie. Genieten, leren en lachen. Er waren presentaties van Alex Malone over Personal Branding & Online strategie, Chantal Braam-Verwest over Instagram Influencers, Rachelle Verhage over (succesvol) Blogging & Vlogging en Anne van der Poel over de Next Generation ‘Digital Natives’.

Naast de presentaties waren er interessante workshops op het gebied van Leiderschap (door Sandra Buijsrogge), Personal Branding (door Alex Malone), Werkgeluk (door Blazien de Looff) en Gelaatkunde (door Eddy Filius).

Wil je meer zien van het eerste echte Wo-men in Social Media Event of even terugblikken? Bekijk dan hier de foto’s & video’s!

Visie Skills & Self = Success 

De visie achter Skills & Self = Success is dat in een razendsnelle online wereld, waar meer informatie gedeeld wordt dan ooit geconsumeerd kan worden, je als bedrijf wel creatiever dient te worden. Je dient betere, slimmere en vooral gerichter te gaan kiezen, wil je nog opvallen en je resultaat behalen. En juist om creatiever te gaan denken en werken, keuzes te durven maken is het slim om eerst ‘SELF’ te weten wat jij wilt.

Pas als je zelf lekker in je vel zit, weet wat je wilt nastreven, weet welke Skills jezelf wilt ontwikkelen wat je wilt uitbesteden; dan kun je meer online & offline Success behalen. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Dat is de gedachte en het ‘waarom’ Skills & Self = Success is opgestart. Vanuit deze mindset is Women in Social Media en de online cursus ‘Skills & Self = Success’ opgezet. Wil je hier meer over weten, neem gerust eens vrijblijvend contact op.

Bekijk hier de foto’s & after movie van #WISM 2019!

Wil je meer zien van het event? Bekijk hier de after movie van het event.

Camera Credits Jorrit Monn├ę

Foto’s Women in Social Media┬á

Bekijk hier alvast de foto’s van het Social Media Event op 12 september 2019 bij Beachclub ’s Werelds Punt West in Ouddorp. Meer foto’s en-/of de grotere versie zien? Ga dan naar de Women in Social Media Instagram.

Camera Credits Koen Mol

So! Enthousiast?

Wil je meer leren over het slimmer werken met Social Media? Zelfstandig worden in de digitale marketing of een Social Media Event organiseren? So-MC biedt diverse programma’s aan op het gebied van Digitale Marketing en Social Media. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Protected by CleanTalk Anti-Spam