So! Lifestyle trends 2019 op Pinterest!

December 2018 is lijstjes tijd. Tijd om even terug te kijken op 2018 en vooruit te kijken naar 2019. Ook Pinterest doet mee met de lijstjes maar dit keer wel een hele leuke; het inspirerende netwerk komt met een ‘Lifestyle Trends 2019’ E-book.

Ze zeggen zelf hierover:

In the pages that follow, you’ll find the top 100 trends that people everywhere are looking to try in 2019. These are the shared dreams of the most style-inspired, most food-smart, most parenting passionate people across the globe.

Pinterest is een zeer populair social netwerk met maandelijks meer dan 250 miljoen wereldwijde bezoekers. Pinterest kan exact meten hoevaak er gezocht wordt naar een idee en op basis daarvan is deze lijst samengesteld.

Download het Trends Rapport 

Download het Lifestyle Trends 2019 hier en laat je inspireren.

Visual Search

Het visuele netwerk staat zelf ook niet stil. Naast het aanbieden van een inspiratie, gaan ze ook een stap verder op het gebied van ‘social search’; het zoeken in social media content. Middels Visual Search kan een gebruiker een foto uploaden in de zoekbalk, Pinterest scant deze foto en toont automatisch alle zoekresultaten, in dit geval foto’s, die er op lijken. Zo kun je dus razendsnel die ene lamp, bank of kledingstuk opzoeken en ook gevonden worden.

So! Get inspired! 

Wil je meer uit jouw zakelijke Pinterest account halen? Pinterest is een ontzettend interessant kanaal om in te zetten als etalage van jouw diensten en producten, je merk of jezelf. Ook staat dit visuele netwerk bekend als ’traffic generator’; het genereren van bezoekers naar jouw website. Afhankelijk van je zakelijke doelen, kun je Pinterest goed in zetten om inspiratie op te doen en als onderdeel van jouw marketingstrategie. Wil je meer weten over Pinterest? So-MC biedt diverse workshops en programma’s aan. Neem eens vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Protected by CleanTalk Anti-Spam