Online ontwikkelingen en trends gaan razendsnel. Er wordt online zoveel informatie gedeeld; hoe kun je als bedrijf hier nog in opvallen? Je leert het bij Skills & Self = Success!

De cursus Skills & Self  = Success is speciaal voor vrouwen uit het bedrijfsleven die zichzelf én hun online & social media marketing skills willen ontwikkelen. De cursus geeft jou de marketing tools- & kennis die je nodig hebt en alles wordt gebaseerd op het juiste fundament. Na de cursus heb jij een marketingplan opgeleverd voor jouw bedrijf, organisatie, startup (dit kan ook een plan zijn voor een nieuwe dienst, product of project) en snap je wanneer je welke online marketingmiddel inzet en hoe je succesvol je doelstellingen kunt behalen.

Ook werk je aan je Self in deze cursus. Op een andere manier dan anders. In de visie van Skills & Self = Success gaan het ontwikkelen van je vaardigheden én het ontwikkelen van je SELF, namelijk hand in hand.

Om op lange termijn resultaat te behalen, dien je open te staan voor verandering en het beste uit jezelf te halen.

Wanneer zijn de volgende data van Skills & Self = Success?

Naast de eerste editie in januari, komen er in 2019 sowieso nog twee edities van Skills & Self = Success! De data zijn:

  • Editie April 2019: 4, 11, 18, 25 april en 2,9 en 16 (bonus) mei
  • Editie September 2019: 5, 12, 19, 26 september en 3, 10 en 24 (bonus) oktober. (17 oktober niet ivm herfstvakantie)

Hoe is de cursus opgezet?

De cursus Skills & Self = Success neemt 6 weken en 1 bonusweek in beslag. In deze zeven weken heb je één keer per week college. De colleges duren één ochtend in de week (van 8.45 tot en met 12.00 uur).

Wat zijn de voordelen voor mij en de organisatie?

  • Kosten besparen: door te investeren in je eigen Know-How op het gebied van effectief online marketing beheersen bespaar je kosten. Je gaat resultaatgericht te werk en bespaart eventuele kosten van reclamebureaus.
  • Netwerk effect: de groepen bestaan uit gedreven vrouwen uit het bedrijfsleven. Het is dus interessant en leuk om tevens je netwerk uit te breiden.
  • Twee in één: in plaats van te investeren in een cursus apart voor je Online Marketing Skills én een cursus apart op het gebied van zelfontwikkeling,  heb je nu één cursus. Je bespaart dus extra kosten én gaat met beiden aan de slag.
  • Marketingplan: je levert een marketingplan op wat je zo kunt implementeren voor jouw organisatie.
  • Creëer overzicht, tijd en energie: door het stuk SELF ontwikkeling ga je gericht met jezelf en je eigen doelen aan de slag. Je wordt baas over je eigen tijd en energie!

Wat kost de cursus Skills & Self = Success?

Wanneer je je registreert, ga je actief deelnemen in de volledige 6 wekelijkse +1 bonusweek groepstrainingen die je in staat stellen om je eigen online marketing uit te voeren, een realistische online marketingstrategie uit te werken en te begrijpen wanneer je welk online marketingmiddel inzet. Daarnaast leer je hoe je overtuigend jouw marketingcampagne kunt pitchen, probleemoplossend kunt denken voor de (interne) klant en hoe je baas wordt over je eigen doelen, tijd en energie. De cursus kost normaal € 5.750 en nu € 2.500 exclusief btw. Dit is inclusief cursusmateriaal, locatie- & arrangementskosten. 

So! Inschrijven of wil je de brochure ontvangen?

Ben je ervan overtuigd dat dit iets voor jou kan zijn? Of wil je de brochure ontvangen? Neem contact op ?.

Protected by CleanTalk Anti-Spam