Dé photosharing app die kansen biedt voor bedrijven!

PIXZ. Schitterende foto’s van Zeeland en inmiddels ook van Zuid-Holland. Allen gebundeld op één plaats. Je kunt meegenieten per plaats, per categorie of gewoon lekker random er door heen scrollen. En dit netwerk biedt kansen. Simpelweg omdat er nu maar liefst meer dan 19.700 unieke foto’s op staan.

Steeds interessanter voor bedrijven

Voor bedrijven gaat PIXZ steeds interessanter worden. Je kunt snel aan de perfecte foto komen zonder het betalen van hoge prijzen. Daarnaast is de kans dat jij dezelfde foto kiest voor jouw magazine/website/social media, minimaal, met zo veel keuze. Ook is het van deze tijd om regelmatig je fotocontent te vernieuwen, PIXZ snapt dat ;-). Zo heeft Rabobank Oosterschelde prachtige PIXZ foto’s in de wachtruimte van haar bank. En hebben diverse reclamebureaus de coverfoto’s ingekocht bij deze Zeeuwse foto app.

Hoe werkt PIXZ voor bedrijven?

Stel je hebt een pareltje van een foto op het oog. Je neemt contact op met PIXZ (dit kan via de foto maar ook gewoon lekker rechtstreeks via Maria@PIXZ.nl). Wij nemen contact op met de fotograaf. De foto krijg je daarna geleverd via WeTransfer.

De fotograaf krijgt 40% van het afgesproken bedrag, wat wij verder ook juridisch én financieel afhandelen.

Stel je hebt meerdere foto’s op het oog. Of je wilt een leuke actie opzetten, want met deze photosharing app bereik je dagelijks meer dan 20.000 mensen in de doelgroep, dus ook dat kan. We werken graag samen en denken tevens graag mee met de mogelijkheden voor jouw organisatie. Kortom, meer weten? Neem gerust eens contact op!

Download hier de Zeeland photosharing app;

Download de PIXZ app!

 Download de PIXZ app! Download PIXZ op je iPhone en iPad 

 

Protected by CleanTalk Anti-Spam