Meerkat meer dan 2 miljoen gebruikers, Periscope 1 miljoen in 10 dagen

Dat Social Media bedrijven een z├ę├ęr belangrijk onderdeel van onze hedendaagse economie zijn, is ook voor de grootste┬ácynische zakenmensen niet meer te ontkennen. Zo worden zojuist de eerste (grote) cijfers bekend gemaakt van de Social Media Livestreaming Apps ‘Meerkat’ en concullega ‘Periscope’.

De ‘gele’ Meerkat heeft inmiddels meer dan 2 miljoen gebruikers en het door Twitter overgenomen bedrijf Periscope, heeft meer dan 1 miljoen gebruikers weten te lokken in 10 dagen.

De strategische aanvallen….een meerkat in het nauw…┬á

Twitter heeft Periscope overgenomen ├ęn gelanceerd net na de start van de marketingcampagne van Meerkat. Dit kan de hoge gebruikersaantallen van Periscope verklaren aangezien Twitter met die zet tevens de toegang van Meerkat op Twitter heeft ontzegt (de automatische koppeling). ┬áMaar een ‘meerkat’ in het nauw slaat vast terug. Zo is Meerkat bezig om de relatie┬ámet ons bekende Facebook te verstevigen. Wij zijn So benieuwd hoe de gebruikersaantallen tussen de ‘Ajax-Feijenoord’ van het social-media-land er over een paar maanden uitzien ;-).

So! Social Media Livestreaming

Livestreaming via Social Media zal de komende tijd erg populair worden. Meerkat en Periscope komen nu op maar ook andere apps en platforms zullen hierop in gaan spelen. Wil jij meer weten over livestreaming via Social Media, de laatste Social Media Trends? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Protected by CleanTalk Anti-Spam