Lynx; de social media link sharing app

Lynx is de Social Link Sharing app die nu in de spotlight staat. Middels Lynx kan je vrienden toevoegen en met hen, privé, link sturen. Links van webpagina’s en apps worden meteen gevisualiseerd, waardoor de content, het bericht, meteen aantrekkelijk gepresenteerd wordt. Met andere woorden; wederom een Social Media app met de focus op visualisatie van content.

Hoe gebruik je Lynx?

Na het downloaden van de Social Media App in de App Store, maak je een account aan. Als je inlogt met je huidige Facebook account, analyseert Lynx meteen of er al Facebook vrienden van je op de App aanwezig zijn. Daarna vul je je profiel verder in en dien je je telefoonnummer op te geven, alvorens links te kunnen versturen.

Het versturen van een link is leuk en handig; je kan er zelf één in plakken, of zoeken via het web. Daarna zie je in je Lynx ‘Stream’ (Homepage) allerlei links van vrienden, in de vorm van foto’s. Deze kan je leuk vinden door op het hartje te klikken.

Onderscheidend vermogen

Uiteraard kan je via Facebook, Twitter ook links delen, echter ligt bij Lynx de focus puur op de links en kan je snel in privé settings content delen. Meer weten? Download Lynx nu zelf!

Protected by CleanTalk Anti-Spam