PIXZ heeft inmiddels meer dan 17.200 unieke Zeeuwse foto’s op haar site en apps staan. Deze foto’s vragen simpelweg om meer gezien te worden! Vandaar dat PIXZ Zeeland ook dit jaar weer komt met ‘De Zeeland Kalender 2018’.

De Zeeland Kalender 2018 is tot stand gekomen doordat iedereen haar lievelingsPIXZ kon nomineren. Op alle nominaties kon gestemd worden via Facebook. De twaalf foto’s met de meeste stemmen (d.m.v. ‘likes’) komen in De Zeeland Kalender.

Ook dit jaar komt PIXZ met een ‘Original Edition‘ en een ‘Limited Edition‘. De Limited Edition is een extra grote versie. De Original versie koop je al vanaf €12,50 en daar gaat nog 10% korting vanaf met de genoemde actiecode ‘PIXZ2018’.

De Zeeland Kalender is nu te koop! Gebruik actiecode ‘PIXZ2018’ en ontvang 10% korting. De Zeeuwse fotokalender wordt verstuurd vanaf 23 november. Leuk als cadeau, voor jezelf of als typisch Zeeuws relatiegeschenk (uiteraard ook mogelijk met eigen bedrijfslogo). Neem contact op voor de mogelijkheden of bestel direct in de Zeeland Webshop!

 

PIXZ Zeeland Kalender

Protected by CleanTalk Anti-Spam