Inspirerende Divi theme websites

Wil jij geĆÆnspireerd worden door het ‘Divi theme‘, Ć©Ć©n van de meest gebruikte thema’s voor WordPress websites? Leuk! Bekijk hier tien mooie websites die gemaakt zijn met dit thema en laat je inspireren!

 

10 websites gemaakt met DiviĀ 

  1. All In One Divi Layouts: https://www.allinonepack.net/divi-layouts/ – Deze website biedt een enorme collectie van hoogwaardige Divi layouts en ontwerpen die eenvoudig kunnen worden aangepast en gebruikt voor verschillende soorten websites.
  2. The Branding Studio: https://www.thebrandingstudio.co/ – Deze website toont de creativiteit van Divi Theme door een schone en minimalistische uitstraling te creĆ«ren met prachtige typografie en grafische elementen.
  3. French Kiss Collective: https://www.frenchkisscollective.com/ – Een website die de perfecte combinatie biedt van stijlvol design en functionaliteit, waarbij het Divi theme optimaal is benut om een opvallende website te creĆ«ren voor een fotografie- en videografie-bedrijf.
  4. Aspen Grove Studios: https://aspengrovestudios.com/ – Een website met een indrukwekkend design dat alle functies van het Divi theme laat zien, zoals prachtige lay-outs, kleurenschema’s en aanpasbare modules.
  5. Elegant Marketplace: https://elegantmarketplace.com/ – Deze website biedt een grote verscheidenheid aan Divi layouts, plug-ins en add-ons voor zowel beginners als professionals.
  6. Bloom Blog Shop: https://bloomblogshop.com/ – Een website die laat zien hoe het Divi theme gebruikt kan worden om een elegante en stijlvolle blog te creĆ«ren, met aantrekkelijke lay-outs, typografie en een duidelijke navigatie.
  7. A Girl and her Mac: https://agirlandhermac.design/ – Deze website is ontworpen voor een freelance designer, en gebruikt het Divi theme om een prachtige en functionele portfolio te creĆ«ren met aantrekkelijke animaties en een intuĆÆtieve gebruikerservaring.
  8. Divi Life: https://divilife.com/ – Een website die is ontworpen voor het promoten van Divi producten en add-ons, met een helder ontwerp, overzichtelijke navigatie en een overvloed aan nuttige informatie.
  9. Tim Strifler: https://timstrifler.com/ – Deze website laat zien hoe het Divi theme kan worden gebruikt om een indrukwekkende en stijlvolle persoonlijke blog of portfolio te maken, met prachtige afbeeldingen, video’s en andere media.
  10. Monterey Premier: https://www.montereypremier.com/ – Een website die laat zien hoe Divi theme kan worden gebruikt om een professionele en stijlvolle website te creĆ«ren voor een vastgoedbedrijf, met heldere afbeeldingen, indrukwekkende kaarten en nuttige informatie over de woningen en de omgeving.

 

So! Meer weten over Divi?

Bekijk hier de tutorial ‘Website maken met Divi’ of neem contact op; we helpen je graag.

 

Protected by CleanTalk Anti-Spam