Hoe werken de filters van Snapchat?

Snapchat, die in sneltreinvaart de mobiele ‘Next Generation’ omtovert tot creatievelingen, introduceert dagelijks nieuwe filters en fotolenzen. Middels fotolenzen en filters kan jij snel jouw ‘Snaps’ (foto’s,video’s) bewerken en customizen.

Hoe werken Snapchat Fotolenzen?

Met een fotolens kan je jouw ‘hoofd’ veranderen naar prinses, hond of gewoon totaal ‘veranderen’. Ga naar jouw Snapchat account, druk met een vinger op jouw hoofd (let wel dat de camera van jouw mobiel zo staat dat deze op de selfiestand staat) en er verschijnen onderin beeld diverse icoontjes. Swipe de icoontjes naar de grote ronde click button en experimenteer.

Hoe werken Snapchat Geofilters?

Snapchat heeft diverse filters gelanceerd te weten:

  • tijd
  • snelheid
  • locatie
  • kleur ‘fotobewerking’

Ga naar jouw Snapchat en neem in beeld wat je wilt delen (selfie of juist een foto van datgene wat voor je staat). Neem een Snap (klik op de grote button) en je hoort klik. Swipe daarna naar rechts. Je ziet nu diverse filters voorbij komen. Afhankelijk van jouw locatie zie je ook een ‘Geo filter’.

ps; is dit even reclame voor jouw gemeente ;-)?

Uiteraard kan je jouw snaps nog aanvullen met tekst, buttons (stickers) en of geluid.

Wat kun je zakelijk met Snapchat? 

Snapchat ontwikkelt zich razendsnel, zowel voor de gebruikers als voor bedrijven. Lees hier verder wat het verdienmodel is van Snapchat en wat jij er zakelijk mee kunt.

Snapchat Marketing

Wil je meer leren over het inzetten van Snapchat in jouw digitale strategie? Neem contact op.

Protected by CleanTalk Anti-Spam