Google Plus Groeit!

Google Plus. Het tweede grootste social netwerk in de wereld. Gelanceerd door Google in 2011 en inmiddels steeds bekender aan het worden. In totaal heeft Google Plus meer dan 500 leden. Google Plus is naast Facebook, Twitter en LinkedIN een serieus social medium aan het worden.

Google Plus voor bedrijven

Google Plus voor bedrijven

Zo biedt het aantal leden perspectief, kansen, voor bedrijven. Waar jouw doelgroep zit, is het ook interessant om met jouw bedrijf te zitten. Google Plus biedt, net als Facebook, aparte Zakelijke pagina’s aan om te koppelen aan jouw website. Het grote voordeel hiervan is dat dit zich direct uit in de Google zoekresultaten, zoals het voorbeeld hier van Website Zeeland:

Google Plus voor bedrijven
Google verbindt, koppelt, steeds meer Google diensten met Google Plus. Daarnaast is de “+1″ knop een belangrijke tool om bezoekers jouw product, merk, bedrijf te “plussen” en te delen. Kortom, Google Plus is een netwerk, social medium, die inspeelt op bedrijven en ondernemers en een directe link heeft in de online vindbaarheid, SEO, van een bedrijf.

Google plust uw bedrijf?

Google Plus kan, afhankelijk van uw doelstellingen, een belangrijk onderdeel worden van uw marketingmix en marketingkanalen. So-MC kan uw adviseren over het effectief inzetten van Google Plus, dit kan tevens via een interactieve Training zijn.

Meer weten? Neem contact op met So-MC en volg ons op Google Plus!

Protected by CleanTalk Anti-Spam