Facebook introduceert Facebook Live 

Vandaag kondigde Facebook, via o.a. het persoonlijke Facebook profiel van Mark Zuckerberg aan, dat Facebook Live vandaag werkend is. Facebook Live werd al eerder aangekondigd als de veel beloofde ‘live streaming dienst’. De mediagigant kan niet achter blijven met de groeiende livestreaming-markt waar onder andere Periscope, Meerkat, YouTube een grote rol in spelen.

Facebook biedt naast livestreaming diverse functionaliteiten aan zoals het ‘fun’ interacteren op een video met je vrienden door het live toevoegen van filters en kleuren.

Daarnaast kan je, als je via Facebook Live bekijkt, snel een Facebook vriend toevoegen. Voor grote mediapartijen die direct hun evenement willen live streamen én willen interacteren met hun doelgroep via hun bestaande marketingkanaal een enorme uitkomst. Wij zijn So benieuwd naar de ontwikkelingen en de reactie van de directe concurrenten hierop; wordt vervolgd!

So! Social Media Marketing

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Social Media. Meld je aan voor onze nieuwsbrief, volg So-MC online of neem direct contact op.

Protected by CleanTalk Anti-Spam