Emoji Marketing door Starbucks

Na de populaire Kim Kardashian Emoji App, komt ook Starbucks op de digitale proppen met een eigen Emoij App. Na het downloaden van de App krijg je een extra toetsenbord die je kan gebruiken voor messaging (WhatsApp o.a.). Hier kun je de Starbucks Emoji’s selecteren in je berichten. Emoji Marketing door Starbucks is een leuk, inspirerend voorbeeld van hoe zij inspelen op een nieuwe social media trend.

Zet het toetsenbord (bij de instellingen op je telefoon) op ‘geef volledige toegang’ om het keyboard met de Starbucks Emoji’s te kunnen gebruiken bij het versturen van berichten.  Het extra keyboard verschijnt nu automatisch in je teksteditor bij o.a. WhatsApp.

Emoji Marketing wordt met de dag populairder en wat is er slimmer van een bedrijf om hedendaags daar niet op in te spelen…?

Emoij Marketing Starbucks

De App is gratis te downloaden voor IOS en in de Google Play Store.

Populaire Emoji’s op Instagram

Lees hier meer over de meest gebruikte emoji’s op Instagram en de Hashtag Emoji’s.

So! Emoji Marketing en Online communicatie

Wil je meer leren over de nieuwste trends op het gebied van Emoji Marketing en Online communicatie? We helpen je graag! Word Manager op het gebied van Social Media, meld je aan voor onze nieuwsbrief, volg So-MC online of neem direct contact op voor de mogelijkheden. 

Protected by CleanTalk Anti-Spam