Download het Digital Marketing Playbook; breng jouw online marketing naar het volgende niveau! 

Wil je meer weten over Digitale Marketing, Social Media, Contentmarketing & AI Tooling? Download dan hier het gratis Digital Marketing Playbook van So-MC! In dit praktische e-book staan diverse marketingmodellen, strategien en tools beschreven; alles om jouw digitale marketing naar een niveau hoger te brengen.

 

Wat staat erin het Digital Marketing Playbook?

Het Playbook is een samenvatting van de top 15 marketingmodellen; van de klassiekers (DeStep, BCG Matrix, Pyramide van Maslow) en moderne digitale marketingmodellen zoals de Customer Journey, Social Media Strategie, Digital marketing Funnel en de Content Matrix. Kortom; modellen die je, mits goed toepast, jouw online marketing en sales serieus kunnen verbeteren. Daarnaast besteedt het Playbook aandacht aan Contentmarketing, online verdienmodellen, strategie en handige tools, waaronder AI tools.

 

Alle must-know marketingmodellen op één plaats!

Download hier het Digital Marketing Playbook van So-MC! Na het aanmelden ontvang je het Playbook direct in jouw e-mailbox (kijk voor de zekerheid ook even in de spam). Wil je meer leren over Contentmarketing? Bekijk dan ook eens ons aanbod op Social Media Manager Cursus.nl.

 

Protected by CleanTalk Anti-Spam