Bedankt voor jouw interesse

So! Bedankt

So! Bedankt voor jouw interesse

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Wil je eerder contact? Stuur dan gerust een mail.

In de tussentijd kun je hier het Social Media Blog lezen, video tutorials bekijken, hieronderĀ reviews lezen of een gratis So!Ā E-Book downloaden.

So! Wie gingen je voor?

Lees hier reviews van cursisten, members en deelnemers van So-MC.

“Eindelijk een praktische training gecombineerd met veel kennis die werkt. Wat een verademing!

Dankzij de social media strategie 3.0 van Maria Cappon hebben we meer contact met onze volgers en is het maken van content nĆ³g leuker geworden.”

Mercedes Walrave

Content redacteur , Provincie Zeeland

“Wanneer Maria verschijnt dan kun je verwachten dat ze haar werk voorbereid, inhoudelijk sterk is en dat ze dit met gevoel doet. Omdat alles zo natuurlijk gaat geloof je haar direct. Ik heb dit zelf ervaren en kan haar dan ook met vertrouwen aanbevelen.”

Senna El Hanoudi

Sales- & Marketing

In januari heb ikĀ deĀ training Skills, Self, Success gevolgd bij So-MC.Ā DeĀ training kan ik iedereen aanraden.Ā DeĀ online wereld verandert razendsnel. Het is dus belangrijk om bij te blijven met je kennis. In deze opleiding spijker je in korte tijd je kennis bij overĀ deĀ social media kanalen, Google Analytics en onder andere online marketing.Ā Ā DeĀ opgedane kennis kun je meteen toepassen inĀ depraktijk, want je levert een eigen marketingplan op. Maria is in staat om het beste uit jezelf te halen. Met haar enthousiasme, parate kennis en betrokkenheid zorgt zij ervoor dat iedereen zelfverzekerd aanĀ deĀ slag gaat met online marketing. Deze training is met afstandĀ deĀ beste en leukste training die ik ooit heb gevolgd! Twijfel niet en schrijf je in!”

Saskia van den Brand

Content Creator & Copy , Saskia Wandelt

“Wat was het super interessant, leerzaam en inspirerend! Een praktische cursus; ik ben meteen met alle informatie aan de slag gegaan. Goed om ook weer eens kritisch naar mezelf te kijken; het onderdeel ā€˜Skillsā€™ zorgt absoluut voor een stukje bewustwording.
Maria is energiek en motiverend; haar brede kennis brengt zij op een sprankelende en originele manier over.”

Cynthia de Bruine

Communicatie , Paree Elektro B.V.

“Hoera voor Maria en haar enthousiasme om ons social media team van een stevig fundament te voorzien. Met de door haar ontwikkelde strategie als leidraad hebben de social channels van Provincie Zeeland een enorme boost gekregen, is er meer interactie met de volgers en groeit onze community. Het team is zelfverzekerd geworden en heeft een duidelijke plaats in de communicatiestrategie.”

Luana Goetheer

Social Media Coordinator, Provincie Zeeland

The best investment you can make is in yourself.Ā 

Warren Buffet

Protected by CleanTalk Anti-Spam