Ja! De eerste aanmeldingen voor Skills & Self = Success zijn binnen! 

Het idee achter deze nieuwe cursus, Skills & Self = Success, is simpel; veel dingen kun je namelijk zelf. Sterker nog; de kans dat jouw doelen, wensen gaan slagen is vele malen hoger als je deze zelf bedenkt en of zelf uitvoert. Simpelweg omdat je je zelf al onbewust, committeert. Maar je eigen SELF, kan, als het fundament niet helemaal juist is, ook tegen je werken. 

Neem mij, circa 8 jaar geleden.

Toen ik één van mijn eerste So presentaties mocht geven bij een mooie organisatie in een niet nader te noemen provinciale hoofdstad. Ik, staand, bij de Beamer met mijn MacBookje, rete zenuwachtig en de directeur zittend tegenover mij in zo een U-vorm. Je kent ze wel.

Na mijn, vrij korte, intro pakte de betreffende directeur meteen zijn mobiel en ging hier actief mee aan de slag. Het eerste wat ik dacht; sh*t, die vindt dit helemaal niets…. terwijl ik eigenlijk best een goed gevoel had bij de rest van de groep. Ik doorgegaan en nadien kwam hij naar mij toe. Het eerste wat hij zei:

“Ik heb meteen je naam doorgeven aan een paar andere bedrijven.”

Zat ik er even naast.

Nu ik weet wat ik weet, weet ik dat dit logisch is. Ons onderbewustzijn valt graag terug in zijn of haar patroon. Lekker safe.  En dat is ook met een superlogische reden alleen staat dat ons soms in de weg. Niet als je niet wilt groeien, het allemaal prima vindt zoals het is en eigenlijk wel ’tevreden’ bent op welk vlak dan ook (wat uiteraard helemaal goed is en ieders keuze maar dan is mijn cursus niet echt wat voor jou).

Wil je echter wel voorruit, op welk vlak dan ook, dan is dat zelf-onderbewustzijn wat minder handig als deze NIET op de juiste OVERTUIGINGEN is gebaseerd. Of je nu wenst meer tijd wilt hebben voor leukere dingen, ietwat minder stress, meer controle over je agenda, lekkerder in je vel zitten, je inkomen verhogen, pensioen veilig stellen, meer spelen met je kids of gewoon met meer plezier naar je werk gaan; er is vaak iets wat je wilt maar nu nog niet hebt.

Het tegendeel werkt natuurlijk ook zo; het SELF onderbewustzijn kan ook gigantisch voor je werken! En jou wél helpen je doelen waar te maken! Of dit nu is het hebben van meer tijd voor de dingen die je echt leuk vindt en er toedoen, of dit nu is om je eigen bedrijf op de juiste manier online te profileren of een combinatie; het werkt! Vraag je maar eens af waarom sommige mensen veel leuke dingen lijken te hebben maar toch ongelukkig zijn? Of waarom mensen een enorme groei maken en met hun positieve uitstraling te gekke dingen bereiken (en dan heb ik niet eens over supergrote dingen) maar die gewoon oprecht blij zijn met wie ze zijn en wat ze bereiken?

Ja. Jouw SELF en jouw overtuigingen over jouw SELF zijn sowieso ontzettend belangrijk. Voor jou en je directe omgeving.

Wil je meer weten? Geheel vrijblijvend? Neem contact met So-MC op. Ik bel je graag, heb een leuke brochure en kan goed koffie bestellen… dus ik hoor jou graag!

Skills & Self = Success

Protected by CleanTalk Anti-Spam